انتخابات ریاست جمهوری
انتخابات ریاست جمهوری

 ارسال به دوستان

بعد از 15 خرداد
 
حسن روحانی به مشهد سفر می‌کند
 

رئیس ستاد مرکزی انتخاباتی حسن روحانی در خراسان‌رضوی گفت: حجت‌الاسلام حسن روحانی پس از بزرگداشت ایام رحلت جانگداز امام خمینی(ره) به مشهد سفر می‌کند.

 

خبرگزاری فارس: حسن روحانی به مشهد سفر می‌کند


 

به گزارش 

خبرگزاری فارس از مشهد، غلامحسین دلاور صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دیدار با علما، فضلا، اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه خراسان از جمله برنامه‌های وی در سفر به استان است.‌

رئیس ستاد مرکزی انتخاباتی حسن روحانی در خراسان‌رضوی افزود: روحانی همچنین با حضور در دانشگاه فردوسی مشهد با اساتید و دانشجویان دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

وی، دیدار با جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران، جمعی از روستاییان حومه مشهد و دیدار مردمی در یکی از سالن‌های بزرگ ورزشی مشهد را از جمله برنامه‌های سفر این کاندیدای ریاست جمهوری به خراسان‌رضوی اعلام کرد.

رئیس ستاد مرکزی انتخاباتی حسن روحانی در خراسان‌رضوی اظهار داشت: روحانی همچنین با صاحبان صنایع جلسه مشترکی برگزار می‌کند و با حضور در مناطق حاشیه شهر مشهد، ضمن دیدار با آنها از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار می‌گیرد.

وی اخلاق‌مداری، تدبیر، عقلانیت، قانونمندی و قانون‌گرایی را از اولویت‌های حسن روحانی دانست و گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات که مورد تایید مقام معظم رهبری قرار دارد بیشترین اهتمام ماست.




تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 


رضایی:دلیل حضورم احساس تکلیف است
 

 

محسن رضایی گفت: در این دو انتخابات حضورم را لازم دانستم و این به این معنا نیست که ما به دنبال ریاست هستیم بلکه برای احساس تکلیف در میدان حضور یافته‌ایم.
 
 به گزارش فارس، محسن رضایی سه‌شنبه شب در جمع مردم شهرستان قرچک که در مصلی بزرگ این شهر برگزار شد، شرایط امروز را شرایطی خاص توصیف کرد و گفت: امروز از یک‌سو در بخش اقتصادی عقب ماندگی از گذشته داریم و از سوی دیگر شاهد فشارهای دشمن در این زمینه هستیم.

وی افزود: طبیعت دشمن این است که با بررسی نقاط آسیب‌پذیر ایران اسلامی در بخش‌های اقتصاد و فرهنگ از همان ناحیه به مقابله با ایران بپردازد.

این کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ادامه عنوان کرد: ما از سویی دچار عقب‌ماندگی در حوزه اقتصاد هستیم و از سوی دیگر دشمنان نظام از همان نقاط به دنبال ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران هستند، در این بخش ما زحماتی را از سوی خودمان و دیگری را از سوی دشمنان شاهد هستیم.

رضایی با تاکید بر اینکه در این ایام تحولی در اقتصاد صورت نگرفته است، گفت: علی‌رغم اینکه در سه دولت پس از جنگ تحمیلی کارهایی صورت گرفته است و ما نمی‌توانیم منکر این زحمات باشیم اما ما می‌گوییم باید در این راستا تحولی صورت می‌گرفت که نشد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تحولی که باید در بخش صنعت، کشاورزی و ... صورت می‌گرفت، خاطرنشان کرد: نمی‌گوییم که کاری نکردند اما تحولی که باید صورت می‌گرفت نگرفته است.

وی در ادامه سرگذشت کشور چین را مورد اشاره قرار داد و گفت: 30 سال پیش کشور چین یکی از فقیرترین کشورهای جهان بود اما امروز پیشرفت خوبی داشته است و فقیری در این کشور وجود ندارد و این نشان از این دارد که این کشور طی سه برنامه 10 ساله تحولی در این کشور ایجاد کرد و با جمعیت بیش از یک میلیارد و 360 میلیون نفری مشکلات خود را مرتفع کرده است و چگونه ما نمی‌توانیم این مشکلات را مرتفع کنیم. البته ناگفته نماند که در این شرایط عده‌ای نیز سوء استفاده می‌کنند.

رضایی جامعه را به یک پرنده تشبیه کرد و افزود: هر جامعه مثل یک پرنده است، یک بال آن سیاست و امنیت و بال دیگر زندگی، اقتصاد و ... است و هر کشوری باید با دو بال قدرت و سیاست و زندگی پرواز کنند.

این کاندیدا با تاکید بر اینکه ملتی که با دو بال راه خود را پیش ببرد به پیشرفت می‌رسد،‌ تصریح کرد: کشوری مثل شوروی سابق که بال سیاست قوی داشته باشد اما بال زندگی آن ضعیف باشد از همان طرف سقوط می‌کند و همچنین کشوری مانند ژاپن که بال زندگی آن قوی است اما در بال سیاست دچار ضعف هستند نیز دچار مشکل می‌شوند اگر چه وابستگی ژاپن از سقوط آن جلوگیری می‌کند اما این اتفاق هم با وابستگی آن صورت نگرفته است و گرنه قطعاً دچار مشکل جدی می‌شدند.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های ایران اسلامی تاکید کرد: جای خرسندی است که ایران اسلامی بدون وابستگی در طول دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بال سیاست را با اقتدار ایجاد کرده و امروز در این عرصه نیز بسیار سربلند است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ایران قدرتمند در زمینه اقتصاد با ضعف‌هایی همراه است، عنوان کرد: همان‌گونه که در بخش سیاسی کشور تحول عظیمی صورت گرفته است باید بخش اقتصاد نیز با تحولی همراه باشد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تورم یک سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و گفت: 45 هزار تومان امروز برابر 15 هزار تومان سال گذشته است، درست است که 45 هزار تومان است اما خاصیت 15 هزار تومان سال گذشته را دارد. امروز 1000 تومان خاصیت 300 تومان سال گذشته را دارد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: سقوط ارزش پول ملی کمتر از سقوط خرمشهر نیست.

رضایی علت حضور در بین کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را مورد اشاره قرار داد و گفت: بعضاً می‌گویند چرا در عرصه انتخابات حضور یافتی، باید پاسخ داد که به این دلیل در این عرصه حضور یافتیم که نمی‌خواهیم شرایط این‌گونه پیش برود.

محسن رضایی با اشاره به دو دوره حضورخود در انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنده در طول 30 انتخابات گذشته فقط در دو انتخابات حضور یافتم علی‌رغم اینکه من از قبل از جنگ تحمیلی نیز کار سیاسی می‌کردم و می‌توانستم از همان زمان به میدان بیایم اما در این دو انتخابات حضورم را لازم دانستم و این به این معنا نیست که ما به دنبال ریاست هستیم بلکه برای احساس تکلیف در میدان حضور یافته‌ایم.




تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 

 
رهبر انقلاب: نظر رهبری درباره حمایت از یک نامزد، تبلیغات دشمن است
همه باید تلاش كنند تا انتخابات پرشور و با حضور عمومی مردم برگزار شود زیرا اقتدار و استحكام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاكنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.
 

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) با رئیس، هیأت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دیدار کردند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، رهبر معظم انقلاب در این دیدار با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفتند: همه باید تلاش كنند تا انتخابات پرشور و با حضور عمومی مردم برگزار شود زیرا اقتدار و استحكام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاكنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.


رهبر انقلاب اسلامی برگزاری پرشور انتخابات را زمینه ساز مصونیت، اقتدار، امنیت كشور و برطرف كننده تهدیدهای دشمنان خواندند و افزودند: نظام جمهوری اسلامی ایران، نظام ریشه دار است كه ریشه آن مردم و پشتیبانی یكپارچه مردمی است.


حضرت آیت الله خامنه ای، پشتیبانی مردمی از نظام اسلامی را مایه عزت و بركت كشور و نظام و خود مردم دانستند و تأكید كردند: براساس این قاعده، انتخابات كه مظهر حضور مردم است باید پرشور برگزار شود.
ایشان با اشاره به وجود قوانین خوب و معقول در همه مراحل انتخابات و نبود بن بست در هیچ مرحله ای، خاطرنشان كردند: تاكنون نیز همه مراحل براساس روال قانونی انجام شده است و داوطلبان انتخابات نیز در مصاحبه های خود بر تمكین از قانون تأكید كردند و این تمكین را هم بعد از اعلام بررسی صلاحیت ها انجام دادند كه باید از همه آنها بویژه كسانی كه احراز صلاحیت نشدند، تشكر و قدردانی كرد.

 


رهبر انقلاب اسلامی این رفتار را نشان دهنده ارجحیت و اهمیت قانون دانستند و افزودند: ممكن است ما از قانون هم ناراضی باشیم اما تمكین ما در مقابل قانون، موجب فصل الخطاب شدن قانون می شود.
آگاهی و هوشیاری و بصیرت مردم در تشخیص كاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نكته دیگری بود كه حضرت آیت الله خامنه ای در موضوع انتخابات به آن اشاره كردند.


ایشان گفتند: با توجه به بالاتر بودن سطح آگاهی و بصیرت مردم ایران در مسائل سیاسی، از سطح متوسط جهانی و همچنین زمینه ای كه برنامه های انتخاباتی صدا و سیما برای تشخیص مردم فراهم كرده است، امكان بالایی برای تشخیص و رسیدن به نتیجه از میان داوطلبان انتخابات وجود دارد.


رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ممكن است نتیجه ای كه فرد به آن می رسد، درست و یا غلط باشد كه این اشكالی ندارد. مهم آن است كه با آگاهی و بصیرت، براساس تشخیص خود عمل كنیم كه قطعاً شامل اجر خداوند نیز خواهد شد.


حضرت آیت الله خامنه ای توصیه ای به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری داشتند و گفتند: آقایان داوطلبی كه در صدا و سیما برنامه دارند، وظایف سنگینی بر عهده دارند و باید مراقب باشند كه خدایی نكرده برای جلب توجه مردم، هر حرف خلاف واقعی را بر دهان نیاورند.


ایشان تأكید كردند: سخنان كاندیداها باید واقعی، صمیمی، متكی بر اطلاعات درست و صادقانه باشد.


رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: كاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید فقط واقعیت را به مردم بگویند، هم واقعیت اوضاع كشور و هم واقعیت در مورد خودشان.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر صادقانه عمل شود قطعاً خداوند كمك خواهد كرد و این كمك الهی نیز گاهی با دست یافتن به توفیق خدمت و مسئولیت است و گاهی هم با توفیق نیافتن برای خدمت در این مسئولیت است.


ایشان تأكید كردند: كاندیداها نباید برای جلب رأی مردم، به تخریب نامزدهای دیگر و همچنین تخریب واقعیات جامعه، اقدام كنند.

 


رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر به موضوع انتساب نظر رهبری در انتخابات به برخی افراد اشاره كردند و گفتند: این حرفها همیشه بوده و واقعیت هم ندارد زیرا كسی نمی داند كه رهبری به چه فردی رأی خواهد داد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: رهبری نیز همانند بقیه مردم یك رأی بیشتر ندارد.


ایشان با اشاره به تبلیغات رسانه های بیگانه درخصوص رأی و نظر رهبری در انتخابات تأكید كردند: دشمنان براساس اهداف شناخته شده آنها، این تبلیغات را در دستور كار خود قرار داده اند اما نظام اسلامی بدون توجه به این تبلیغات، و بر اساس هدف، راه و تدابیر مشخص، كار خود را انجام خواهد داد.

 




تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 


رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: باید از آنهایی كه صلاحیتشان احراز نشد و به قانون تمكین كردند تشكر كنیم/ این حرف ها که رهبری طرفدار فلان کاندیداست؛ واقعیت ندارد

باید از همه نامزدهایی که احراز صلاحیت نشدند و به قول خود عمل کردند و به نظر شورای نگهبان و قانون تمکین کردند، تشکر کنیم.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی (چهارشنبه) در دیدار رئیس، هیأت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه مجلس در رأس امور و قوه مجریه نیز در وسط میدان کارهای سنگین اجرایی است، رعایت قانون و تعامل دو طرفه و انصاف را در همکاری دولت و مجلس ضروری برشمردند و با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفتند: همه باید تلاش کنند تا انتخابات پرشور و با حضور عمومی مردم برگزار شود زیرا اقتدار و استحکام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.

به گزارش جنوب نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی برگزاری پرشور انتخابات را زمینه ساز مصونیت، اقتدار، امنیت کشور و برطرف کننده تهدیدهای دشمنان خواندند و افزودند: نظام جمهوری اسلامی ایران، نظام ریشه دار است که ریشه آن مردم و پشتیبانی یکپارچه مردمی است.

http://multimedia.mehrnews.com/Original/1392/03/08/IMG14372632.jpg

حضرت آیت الله خامنه ای، پشتیبانی مردمی از نظام اسلامی را مایه عزت و برکت کشور و نظام و خود مردم دانستند و تأکید کردند: براساس این قاعده، انتخابات که مظهر حضور مردم است باید پرشور برگزار شود.

ایشان با اشاره به وجود قوانین خوب و معقول در همه مراحل انتخابات و نبود بن بست در هیچ مرحله ای، خاطرنشان کردند: تاکنون نیز همه مراحل براساس روال قانونی انجام شده است و داوطلبان انتخابات نیز در مصاحبه های خود بر تمکین از قانون تأکید کردند و این تمکین را هم بعد از اعلام بررسی صلاحیت ها انجام دادند که باید از همه آنها بویژه کسانی که احراز صلاحیت نشدند، تشکر و قدردانی کرد.
رهبر انقلاب اسلامی این رفتار را نشان دهنده ارجحیت و اهمیت قانون دانستند و افزودند: ممکن است ما از قانون هم ناراضی باشیم اما تمکین ما در مقابل قانون، موجب فصل الخطاب شدن قانون می شود.

آگاهی و هوشیاری و بصیرت مردم در تشخیص کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نکته دیگری بود که حضرت آیت الله خامنه ای در موضوع انتخابات به آن اشاره کردند.
ایشان گفتند: با توجه به بالاتر بودن سطح آگاهی و بصیرت مردم ایران در مسائل سیاسی، از سطح متوسط جهانی و همچنین زمینه ای که برنامه های انتخاباتی صدا و سیما برای تشخیص مردم فراهم کرده است، امکان بالایی برای تشخیص و رسیدن به نتیجه از میان داوطلبان انتخابات وجود دارد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ممکن است نتیجه ای که فرد به آن می رسد، درست و یا غلط باشد که این اشکالی ندارد. مهم آن است که با آگاهی و بصیرت، براساس تشخیص خود عمل کنیم که قطعاً شامل اجر خداوند نیز خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای توصیه ای به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری داشتند و گفتند: آقایان داوطلبی که در صدا و سیما برنامه دارند، وظایف سنگینی بر عهده دارند و باید مراقب باشند که خدایی نکرده برای جلب توجه مردم، هر حرف خلاف واقعی را بر دهان نیاورند.
ایشان تأکید کردند: سخنان کاندیداها باید واقعی، صمیمی، متکی بر اطلاعات درست و صادقانه باشد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید فقط واقعیت را به مردم بگویند، هم واقعیت اوضاع کشور و هم واقعیت در مورد خودشان.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر صادقانه عمل شود قطعاً خداوند کمک خواهد کرد و این کمک الهی نیز گاهی با دست یافتن به توفیق خدمت و مسئولیت است و گاهی هم با توفیق نیافتن برای خدمت در این مسئولیت است.

http://multimedia.mehrnews.com/Original/1392/03/08/IMG14372393.jpg

ایشان تأکید کردند: کاندیداها نباید برای جلب رأی مردم، به تخریب نامزدهای دیگر و همچنین تخریب واقعیات جامعه، اقدام کنند.
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر به موضوع انتساب نظر رهبری در انتخابات به برخی افراد اشاره کردند و گفتند: این حرفها همیشه بوده و واقعیت هم ندارد زیرا کسی نمی داند که رهبری به چه فردی رأی خواهد داد.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: رهبری نیز همانند بقیه مردم یک رأی بیشتر ندارد.

ایشان با اشاره به تبلیغات رسانه های بیگانه درخصوص رأی و نظر رهبری در انتخابات تأکید کردند: دشمنان براساس اهداف شناخته شده 
آنها، این تبلیغات را در دستور کار خود قرار داده اند اما نظام اسلامی بدون توجه به این تبلیغات، و بر اساس هدف، راه و تدابیر مشخص، کار خود را انجام خواهد داد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، فرصت نمایندگی مجلس شورای اسلامی را فرصتی مغتنم برای خدمت در نظام اسلامی و در عین حال مقطعی حساس و امتحان بزرگی در پیشگاه خداوند دانستند و افزودند: باید در این مقاطع حساس مراقب خود بود زیرا اگر فرد مسئول، بتواند از این پیچ خطرناک به سلامت عبور کند، آنگاه در نزد خداوند موفق و سربلند خواهد بود.

حضرت آیت الله خامنه ای حضور تخصص های متنوع در مجلس دهم را نشان دهنده ظرفیت بالای مجلس برای بررسی دقیق و کارشناسی طرح ها و لوایح دانستند و خاطرنشان کردند: از نظر مواضع سیاسی، مجلس در یکسال گذشته، موضع گیری های صحیح و بجایی داشته است.

ایشان رفتار و خلقیات نمایندگان در مجلس را بسیار مهم و تأثیرگذار در جامعه خواندند و افزودند: اگر در مجلس، عقل، فکر، طمأنینه، آرامش و محبت حکمفرما باشد، این ویژگیها در جامعه نیز مشاهده خواهد شد و اگر خلاف آن نیز از مجلس منعکس شود، در رفتار مردم تأثیر خواهد گذاشت.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اگر در مجلس، تقوا، امانت، اخلاق، احساس مسئولیت و نشاط کاری دیده شود، مردم را به نمایندگان خوشبین و نزدیک خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند رفتار نمایندگان قطعاً در تربیت جامعه و سوق دادن آن به سوی برخی ارزش ها یا ضد ارزش ها تأثیرگذار است.

http://multimedia.mehrnews.com/Original/1392/03/08/IMG14372786.jpg

ایشان با تأکید بر لزوم کار دقیق و کارشناسی نمایندگان در مورد طرح ها و لوایح افزودند: این موضوع، حق مردم بر دوش نمایندگان است بنابراین دادن رأی ممتنع در طرح ها و لوایح قابل قبول نیست زیرا اگر فرد نماینده صاحب تخصص در آن موضوع است باید براساس اجتهاد خود عمل کند و اگر صاحب تخصص هم نیست از متخصصان مشورت بگیرد.

رهبر انقلاب اسلامی با اظهار گلایه از حضور کم تعداد نمایندگان در برخی جلسات و خالی بودن صندلی ها، تأکید کردند: نمایندگان باید در مجلس، هم حضور جسمانی و هم حضور ذهنی و قلبی داشته باشند و نسبت به طرح ها و لوایح اهتمام جدی نشان دهند.

حضرت آیت الله خامنه ای رعایت انصاف را یکی دیگر از نکات لازم برای نمایندگی مجلس برشمردند و خاطرنشان کردند: نمایندگان باید در مقابل همکاران خود و دولت و قوه قضاییه، انصاف را مراعات کنند زیرا رعایت نکردن انصاف موجب اثرگذاری منفی آن در جامعه می شود.

ایشان به موضوع تعامل قوه مقننه و قوه مجریه نیز اشاره کردند و افزودند: قوای مقننه و مجریه هر کدام براساس قانون دارای محدوده و حق مشخصی هستند که باید این محدوده را حفظ کنند و با یکدیگر تعامل لازم را داشته باشند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: تعامل دولت و مجلس، یک جاده دو طرفه است که باید از هر دو طرف مورد توجه قرار گیرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، وجود برخی اختلاف نظرهای کاری میان مجلس و دولت را طبیعی دانستند اما گفتند: این، اختلاف نظرهای طبیعی نباید تشدید و یا تبدیل به کدورت شود.

ایشان مجلس و دولت را به ملاحظه یکدیگر سفارش کردند و افزودند: مجلس باید بداند که دولت در وسط میدان کارهای سنگین اجرایی است و ملامت ها هم به طرف او است، بنابراین باید رعایت حال قوه مجریه شود.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: دولت هم باید رعایت حق عظیم مجلس در قانون را بکند.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه، اساس همه کارها قانون است و مجلس ریل گذار حرکت دولت است، گفتند: دولت باید برروی همان ریلی که مجلس می گذارد، حرکت کند اما مجلس هم باید ریلی بگذارد که دولت بتواند برروی آن حرکت کند و در پیچ های خطرناک به دره سقوط نکند.

ایشان یک نکته دیگر را هم درخصوص مجلس متذکر شدند و افزودند: مجلس قطعاً در رأس امور است اما این به معنای آن نیست که هر نماینده ای خود را در رأس امور بداند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: امروز، وظیفه مهم همه ما، انجام کارها با نیت خالصانه و با جدیت و مجاهدت و احساس وظیفه است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای بیانات خود از تلاشهای یک سال گذشته رییس، هیأت رییسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکر کردند.

در ابتدای این دیدار آقای دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص عملکرد یک سال گذشته قوه مقننه گزارشی را بیان کرد.


رئیس مجلس شورای اسلامی انتخابات 24 خرداد را به لحاظ شرایط منطقه ای و بین المللی، بسیار حساس خواند و اظهار امیدواری کرد: حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری، حماسه سیاسی بزرگی را رقم بزند.

 

 

 

رئیس مجلس، تلاش کمیسیونهای مختلف در شفاف سازی بودجه سال 92، حل مسائل معیشتی و تورم، کنترل نوسانات ارز، حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی، توجه به کشاورزان و بازنشستگان و وضعیت سلامت، اعمال انضباط مالی و توجه ویژه به بخش نفت و گاز، نیرو و دفاع را از اقدامات مهم مجلس شورای اسلامی عنوان کرد.

آقای دکتر لاریجانی همچنین تصویب 53 قانون  از  مجموع 300 طرح و  لایحه مطرح شده در صحن مجلس، بهره گیری دیوان  محاسبات  از  روشهای نوین نظارتی و ارتباط مستمر با مدیران دستگاههای محتلف، ارائه ی  نظرات مشورتی از سوی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و ورود مجلس در  کمک به دولت برای حل مشکلات اقتصادی را از دیگر اقدامات قوه مقننه در یکسال گذشته بیان کرد.




تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 واکنش وزیر اقتصاد به سخنان روحانی

وزیر امور اقتصادی و دارایی از دستور رئیس جمهور برای تخصیص ارز مرجع به کالاهای اساسی به درخواست وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، سیدشمس الدین حسینی در پایان جلسه امروز هیئت دولت گفت که «شایعات مطرح شده مبنی بر عدم تخصیص ارز مرجع به کالاهای اساسی واقعیت ندارد».

وی افزود: آقای غضنفری با توجه به تداوم سیاست در اولویت بودن تخصیص ارز مرجع به کالاهای اساسی درخواستی ارائه کردند که رئیس جمهور آن را کتباً و رسماً ابلاغ کرد.

خبرنگار فارس نظر وزیر اقتصاد و دارایی را درباره اظهارات حسن روحانی در خصوص محاکمه مسببن وضعیت اقتصادی موجود و انتقاداتی که به سیاست‌های اقتصادی دولت وارد کرد، جویا شد که حسینی پاسخ داد: هر کسی مقصر است باید محاکمه شود.

وی بلافاصله تأکید کرد: البته کسانی که در جامعه یأس و ناامیدی هم ایجاد می کنند نیز باید هدایت شوند.

حسینی در پاسخ به این سؤال که آیا با این سخن ادعاهای روحانی را رد می کند، گفت: اگر ادعایی مطرح شده که واقعیت ندارد، مراجع ذیصلاح باید رسیدگی کنند.



تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 قالیباف 60 دقیقه تبلیغات را از دست داد

محمد باقر قالیباف در برنامه گفت‌و‌گوی ۶۰ دقیقه‌ای رادیو ورزش حضور پیدا نکرد.

به گزارش 598، محمد باقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بر اساس قرعه‌کشی قرار بود که برای تشریح برنامه‌های خود در برنامه گفت‌و‌گوی 60 دقیقه ای رادیو ورزش حضور پیدا کند، اما بنا بر اعلام رادیو ورزش، این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری برای ضبط برنامه به استودیو رادیو ورزش نرفته است.

محمد باقر قالیباف ساعت 20 امشب  از طریق برنامه با دوربین شبکه اول سیما با مردم سخن خواهد گفت.




تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 


عارف: حجاب همسرم به تایید امام رسیده است
 
عارف درباره دیدار چند روز قبل خود با هاشمی اظهار داشت: به آیت الله هاشمی همواره ارادت داشته و دارم و همیشه برای مشورت خدمت ایشان می روم. محمدرضا عارف در پاسخ به خبرنگار ما مبنی بر اینکه برخی ها حجاب همسر وی را مقارن اسلام امریکایی می دانند اظهارداشت: حجابی که در اسلام آمده مشخص است و همسر من با همین حجاب در پاریس در خدمت امام بوده است و من چون علاقه به چادر داشتم از امام در این باره سوال پرسیدم که ایشان هم این مسئله را تأکید کردند. وی اظهار داشت: اسلام حجاب را مطرح کرده و نوع پوشش افراد به فرهنگ ها و تمدن های مختلف باز خواهد گشت. وی که در جمع خبرنگاران صحبت می کرد در پاسخ به این سوال که آیا برای اجماع با روحانی دیدار داشته اید اظهار داشت: هیچ جلسه ای با آقای روحانی در مورد اجماع نداشته ام. این کاندیدای ریاست جمهوری در باره دیدار چند روز قبل خود با آیت الله هاشمی اظهار داشت: با آقای هاشمی همواره ارادت داشته و دارم و ایشان از پیشکسوتان انقلاب است و همیشه هم برای مشورت خدمت ایشان می روم واز رهنمودهایشان استفاده خواهم کرد.
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۵
عارف درباره دیدار چند روز قبل خود با هاشمی اظهار داشت: به آیت الله هاشمی همواره ارادت داشته و دارم و همیشه برای مشورت خدمت ایشان می روم.

 
به گزارش دانشجو، محمدرضا عارف در پاسخ به این سئوال که برخی ها حجاب همسر وی را مقارن اسلام امریکایی می دانند اظهارداشت: حجابی که در اسلام آمده مشخص است و همسر من با همین حجاب در پاریس در خدمت امام بوده است و من چون علاقه به چادر داشتم از امام در این باره سوال پرسیدم که ایشان هم این مسئله را تأکید کردند.

  
وی اظهار داشت: اسلام حجاب را مطرح کرده و نوع پوشش افراد به فرهنگ ها و تمدن های مختلف باز خواهد گشت. 
وی که در جمع خبرنگاران صحبت می کرد در پاسخ به این سوال که آیا برای اجماع با روحانی دیدار داشته اید اظهار داشت: هیچ جلسه ای با آقای روحانی در مورد اجماع نداشته ام.

 
این کاندیدای ریاست جمهوری در باره دیدار چند روز قبل خود با آیت الله هاشمی اظهار داشت: با آقای هاشمی همواره ارادت داشته و دارم و ایشان  از پیشکسوتان انقلاب است و همیشه هم برای مشورت خدمت ایشان می روم واز رهنمودهایشان استفاده خواهم کرد.



تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 

رئیس جمهور در واكنش به عدم احراز صلاحيت رحيم مشايي به عنوان كانديداي مورد حمايتش در انتخابات رياست جمهوري و طرح شائبه‌هايي مبني بر احتمال تایید صلاحیت وي گفت: به لطف خدا اميدواريم.
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران محمود احمدی‌نژاد رئيس‌جمهور در حاشیه جلسه صبح امروز(چهارشنبه) هیئت دولت در پاسخ به سوالي درباره عدم احراز صلاحيت اسفنديار رحيم مشايي به عنوان كانديداي مورد حمايتش در انتخابات رياست جمهوري و طرح شائبه‌هايي مبني بر احتمال تایید صلاحیت وي گفت: به لطف خدا اميدواريم.

احمدي‌نژاد در پاسخ به این سوال که شما کی سکوتتان را می‌شکنید و خیلی‌ها علاقه‌مندند صحبت‌های شما را در مورد اتفاقات رخ داده بشنوند، بار دیگر تاکید کرد که ما به لطف خداوند امیدواریم.

 

 

وي همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که خیلی‌ها می‌گویند سعید جلیلی کاندیدای دولت است، سکوت کرد و جوابی نداد.

 

 

رئيس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که در جریان تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری دولت را مورد نقد قرار می‌دهند آیا نمی‌خواهید شما دفاعی بکنید؟ خطاب به خبرنگاران با خنده گفت: سوال دیگری ندارید؟ 

 



تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 تکذیب حمایت هاشمی از یک کاندیدای خاص

 
پایگاه خبری انتخاب نوشت:

یک منبع نزدیک به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ادعای حمایت ایشان از یک کاندیدای خاص در انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرد. خبرنگار پایگاه خبری "انتخاب" طی تماس با یکی از نزدیکان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی کسب اطلاع کرد که تاکنون آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از هیچ یک از کاندیداهای حاضر در عرصه انتخابات ریاست جمهوری اعلام حمایت نکرده است. این خبر انتخاب، پاسخی به گزارش رسانه‌هائی است که در روزهای اخیر مدعی حمایت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از برخی کاندیداها شده بودند.



تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان

 ارزیابی راهبردی

آقای روحانی باید به این سوال جواب دهند که مبانی ارجاع پرونده هسته‌ای ایران آیا در زمانی جز دوره مدیریت ایشان بنا نهاده شد؟
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایران هسته‌ای، حضور آقای حسن روحانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب (6 خرداد) و اظهارات وی درباره برنامه هسته‌ای ایران، نگرانی در این باره را که آقای روحانی نگهبان مناسبی برای حقوق ملت ایران باشد، به شدت افزایش داده است. آقای روحانی در حالی صدا و سیما را متهم به دروغ‌گویی و تهمت‌زنی و مخاطبان خود را متهم به بی‌سوادی کرد که خود در جلوی دوربین صدا و سیما حداقل چند دروغ بزرگ به مردم گفت و در مواردی هم نشان داد که بر خلاف آنچه ادعا می‌کند از دانش کافی برای حتی روایت تاریخ پرونده هسته‌ای –که خود زمانی مسئول آن بوده- هم برخوردار نیست چه رسد به مدیریت آن.

چند سوال ساده زیر مسئله را روشن می‌کند:

1- آقای روحانی همواره از عدم ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت به عنوان یکی افتخارات دوران مدیریت خود نام می‌برد اما به دو سوال پاسخ نمی‌دهد:

اول- این عدم ارجاع به چه قیمتی بود و آیا این هنر است که ما همه چیز را تعطیل کنیم تا پرونده به شورای امنیت نرود؟ و آیا اساسا وقتی بناست چنین روشی در پیش گرفته شود، دیگر «مدیریت» معنا پیدا می‌کند؟ آیا نمی‌توان همه چیز را تعطیل کرد و خود را خلاص نمود؟

دوم- آقای روحانی باید به این سوال جواب دهند که مبانی ارجاع پرونده هسته‌ای ایران آیا در زمانی جز دوره مدیریت ایشان بنا نهاده شد؟ اگر آقای روحانی در توافقنامه‌های تهران، بروکسل و پاریس تعهد نمی‌دادند که تعلیق یک اقدام اساسی برای اعتمادسازی است، آیا غرب دیگر می‌توانست موقعی که ایران تصمیم گرفت غنی‌سازی را آغاز کند، ایران را به عدم پای‌بندی به تعهداتش متهم کرده و پرونده را به شورای امنیت بفرستد؟ این تعهدات را چه کسی برای ایران ایجاد کرده بود؟

2- سوال دیگر این است که آقای روحانی همواره گفته‌اند –و در برنامه انتخاباتی خود هم تاکید کردند- که برنامه هسته‌ای ایران در دوره ایشان تکمیل شده است. سوال اصلی در این باره این است که آیا آقای روحانی کاری جز این کرده است که دربرنامه هسته‌ای ایران –مثلا در نطنز- در حد آزمایشگاهی یک آزامایش انجام داده و بعد برنامه را تعلیق کرده است؟ در واقع در دوره آقای روحانی به تدریج برنامه ایران تعطیل شد، نه اینکه توسعه پیدا کند و غربی‌ها هم در پیشنهاد اوت 2005 صراحتا گفتند که هدف آنها از تضمین‌های عینی که ایران باید واگذار کند تعطیلی همیشگی غنی‌سازی در ایران است.

3- آقای روحانی ادعا می‌کند که شورای حکام در نوامبر 2004 صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران را پذیرفته است. سوال این است که اگر واقعا چنین است، چرا پرونده ایران پس از آن به شورای امنیت ارجاع شد؟ آیا غربی‌ها با یک حمله ساده و قطعنامه نوامبر ایشان را فریب نداده و تعلیق برنامه غنی‌سازی را از ایشان نگرفته بودند؟

4- آقای روحانی ادعا کرده است که در دوره ایشان با رؤسا صحبت می‌شد و در دوران جدید با مدیران کل صحبت شده است. آیا آقای روحانی نمی‌داند که نمایندگان 1+5 در مذاکرات با ایران معاونان وزرای خارجه و مسولان پرونده ایران در وزات‌خانه‌های متبوع خود هستند نه مدیران کل؟ ضمن اینکه ایران در مکانیسم 1+5 آمریکا را هم وارد کرده در حالی که در دوره آقای روحانی مذاکرات صرفا با وزرای خارجه اروپایی انجام می‌شد و آمریکا به راحتی تصمیم‌های آنها را وتو می‌کرد. هدف آقای روحانی از این دروغ‌پردازی‌ها چیست؟

5- آقای روحانی در اظهارات خود گفته است که وزرای خارجه اروپایی به او قول داده بودند در صورت ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت اقدام آمریکا را وتو کنند، اما چرا روحانی این موضوع را به مردم نگفت که در همان مذاکرات او به غربی‌ها قول داده بود که برنامه غنی‌سازی ایران را تعطیل نگهدارد و در واقع در ازای این موضوع اروپایی‌ها پذیرفتند از ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت خودداری کنند؟ 

انتهای پیام/
 
مطالب مرتبط :
 
 



تاریخ: چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمد عرفان مطهریان
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 10
بازدید کل : 4705
تعداد مطالب : 65
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

Alternative content